Invester i de ansattes psykiske helse

Spelfriheten tilbyr skreddersydde løsninger for bedriften din, basert på ekspertkompetanse utviklet over mange år.

spelfriheten

Spelfriheten har hjulpet mange organisasjoner gjennom årene

Hva kan arbeidsgivere gjøre?

Motivasjon er en ferskvare, og når motivasjonen er høy, trenger vi rask hjelp. De som kommer til oss har ofte et akutt behov for hjelp, men det er risiko for at hvis hjelpen tar lang tid, vil motivasjonen avta, og avhengigheten vil få tak igjen. Derfor er det viktig at det finnes rammer på plass for å vite hvordan man skal håndtere situasjonen når noen trenger det mest.

Hvordan kan Spelfriheten hjelpe bedriften din?

Gjennom metoder for å forebygge, oppdage og hjelpe spillavhengige, tilbyr vi skreddersydde løsninger ut fra akkurat deres behov.

Forelesninger og kurs

Vi kan sette sammen skreddersydde kurs for organisasjonen din. Vi kan også holde enkeltforelesninger hos dere. Takket være nettverket vårt av spillere, pårørende og terapeuter gir vi deg alltid både et personlig og et profesjonelt perspektiv på problemet.

Rammeavtale for behandling

Vi tilbyr digital behandling for både spillere og pårørende innen 5 arbeidsdager fra registrering. Behandlingene er utformet slik at man kan fortsette å leve og jobbe samtidig som man starter reisen mot et spillfritt liv. Som bedrift kan du også skape forebyggende avtaler for å være forberedt hvis du skulle trenge hjelp.

Materiell og retningslinjer

Vi kan også hjelpe til med både fysisk og digitalt materiell om spillavhengighet som passer til virksomheten din. Vi har også erfaringer med å lage retningslinjer for pengespill for bedrifter og idrettsorganisasjoner.

Eksempel på samarbeid

Allsvenskan og Superettan

Samarbeidsavtale med Svensk Elitfotboll og Unibet for å belyse og motvirke spillproblematikk

Med resultatet fra forskningsrapporten som Karolinska Institutet (KI) laget på oppdrag fra Svensk Elitfotboll (SEF), har SEF og Unibet valgt å innlede et langvarig samarbeid med Spelfriheten.

Les mer
Adam

Hvorfor Spelfriheten?

Finn Stenwall

Spillavhengighet er ikke et pengeproblem. Det er en progressiv, livsvarig lidelse som må tas på største alvor, der løsningen må være tilpasset problemets art og omfang for å gi et liv fritt for spillavhengighet.

Adam Kirstein Reuterswärd

De fleste oppsøker ikke hjelp for sin spillavhengighet. I stedet søker de hjelp for spillingens konsekvenser: depresjon, angst, søvnproblemer eller økonomiske bekymringer. Det er derfor viktig å stille riktig typer spørsmål allerede fra starten, og å lære seg å oppdage avvikende adferd i god tid.

Se hva andre organisasjoner sier om Spelfriheten

Nedenfor ser du noen kundeutsagn fra gjennomførte oppdrag.

Kursene vi har hatt og kommer til å fortsette med fra Spelfriheten er et innslag som personalgruppene våre alltid setter stor pris på. Å få høre personlige beretninger gir oss mange verdifulle innsikter som vi kan ta med oss ut i det daglige arbeidet.

Robin Samuelsson, Customer Sustainability, Manager Kindred Group

Takk Spelfriheten og Adam. En gripende samtale som ga oss større innsikt i det pågående arbeidet med vår viktigste bærekraftsutfordring, ansvaret vårt for spilling. Og slik det ble formidlet så tydelig på kurset må vi samarbeide for å gjøre en forskjell!

Patrik Brissman, Chief Corporate Communication Officer, ATG

En veldig gripende og inspirerende forelesning som virkelig ga meg og kollegene mine veldig verdifulle innsikter.

Maria Trenser, Responsible Gaming Manager, Casino Cosmopol

Det første steget mot en sunnere arbeidsplass

Med Spelfrihetens bedriftsløsning kan dere raskt tilby støtte til alle ansatte som sliter med spillavhengighet.

Vår skreddersydde tjeneste oppfyller de ulike behovene hos ansatte og tilbyr et fortrolig og støttende miljø for å bli frisk. Når du satser på de ansattes velvære, øker du også produktiviteten på arbeidsplassen. Fyll ut skjemaet for å lære deg mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat deg med å støtte dine ansatte.

Ring oss på +468-660 10 45 for mer informasjon.

Relaterte artikler

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe bedriften din?

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe bedriften din?

Er du interessert i hvordan vi kan hjelpe deg og bedriften din, eller har du spørsmål om hvordan det kan gjennomføres, er du velkommen til å kontakte oss.

Kontakt oss nå

Hjelp og informasjon

Mange spillavhengige spilte hver dag. Mange pårørende hadde det tøft døgnet rundt. Derfor er det viktig å vite at det finnes flere åpne selvhjelpsmøter i tillegg til de vi tilbyr på Spelfriheten. Slik at den som har behov kan gå på selvhjelpsmøter så ofte som behovet oppstår. Mange av støttegruppene arrangerer både fysiske og digitale selvhjelpsmøter rettet mot de som spiller og mot pårørende.